Profielschets & Historie S.Thijs Administratie- en Advieskantoor

Met ons bedrijf richten wij ons op belastingaangiften van particulieren en de boekhouding van MKB-bedrijven. Ons kantoor bestaat momenteel uit 2 personen die voor onze klanten klaar staan:

Steven Thijs

Eigenaar

Begonnen op 1 november 1982 bij de (toenmalige) Gemeente Rosmalen op de afdeling Financiën, maakte ik al gauw (maart 1986) de overstap naar het bedrijfsleven, eerst als hoofd administratie, later als controller en financieel manager bij diverse bedrijven (o.a. Bavaria). In deze functies heb ik veel ervaring opgedaan in financiële zaken en belastingaangelegenheden.

Het vrije ondernemerschap bleef echter kriebelen en op 1 september 2004 ben ik mijn bedrijf ‘Administratie- en Advieskantoor S.Thijs’ (A.A.T.) gestart.

Sinds 1 januari 2011 is het bedrijf omgezet in een VOF waarbij mijn levenspartner Miriam van der Pas van werkneemster medevennoot is geworden.

Miriam Thijs- van der Pas

Eigenaar

Ik ben in september 2006 bij AAT begonnen als werkneemster en daarnaast volgde ik een 2 jarige administratieve opleiding die ik in een jaar heb afgerond. Vanaf 1 januari 2011 is AAT omgezet naar een vof waarbij ik medevennoot ben geworden.

Mijn werkzaamheden binnen AAT vof bestaan uit het verwerken van de financiële administratie, controles en het indienen van btw aangiften, eindejaar verwerkingen en samenstellen van jaarrekeningen. Ik doe mijn werk met veel plezier en hou van persoonlijk contact met de klant. Ik vind het belangrijk dat iedere klant zich bij ons thuis voelt.

Wij zijn een vrij inloop kantoor waar altijd de koffie klaar staat!

Belangrijke doelstelling van het bedrijf is de klanten zoveel mogelijk inzicht te geven in hun eigen financiële situatie en waar nodig hierin te begeleiden. Ook hechten wij veel waarde aan een persoonlijke benadering. De klant moet zich bij ons thuis voelen.