Profiel

Profielschets & Historie S.Thijs Administratie- en Advieskantoor

Steven Thijs

Eigenaar

Begonnen op 1 november 1982 bij de (toenmalige) Gemeente Rosmalen op de afdeling Financiën, maakte ik al gauw (maart 1986) de overstap naar het bedrijfsleven, eerst als hoofd administratie, later als controller en financieel manager bij diverse bedrijven (o.a. Bavaria). In deze functies heb ik veel ervaring opgedaan in financiële zaken en belastingaangelegenheden.

Het vrije ondernemerschap bleef echter kriebelen en op 1 september 2004 ben ik mijn bedrijf ‘Administratie- en Advieskantoor S.Thijs’ (A.A.T.) gestart.

Sinds 1 januari 2011 is het bedrijf omgezet in een VOF waarbij mijn levenspartner Miriam van der Pas van werkneemster medevennoot is geworden.

Miriam van der Pas

Eigenaar

In september 2006 begon Miriam de 2-jarige BBL opleiding voor administratief medewerkster nivo II waarbij ze 1 dag per week een theoretische opleiding kreeg en 3 dagen per week praktijkopleiding bij ons kantoor. Dankzij haar grote inzet en motivatie heeft ze deze opleiding in slechts 1 jaar afgerond.

In de praktijksituaties heeft ze nog meer kennis vergaard waardoor ze momenteel al jaarrekeningen voorbereidt en diverse aangiften inkomstenbelasting.

Met ons bedrijf richten wij ons op belastingaangiften van particulieren, de boekhouding van MKB- bedrijven en het geven van financiële trainingen/cursussen. Ons kantoor bestaat momenteel uit 3 personen die voor onze klanten klaar staan:

Belangrijke doelstelling van het bedrijf is de klanten zoveel mogelijk inzicht te geven in hun eigen financiële situatie en waar nodig hierin te begeleiden. Ook hechten wij veel waarde aan een persoonlijke benadering. De klant moet zich bij ons thuis voelen.