Beste (startende) ondernemer,

U heeft zich ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en bent een bedrijf begonnen in uw vakgebied of u bent al wat langer ondernemer. U bent een expert in uw vak en er is veel (potentiële) vraag naar uw kwaliteiten.

De opdrachten lopen binnen en u kunt volop aan de slag. U levert uw werk perfect af en uw klanten zijn dik tevreden. U ziet uw bankrekening groeien. Tot nu toe geen vuiltje aan de lucht.

Toch knaagt het ergens bij u. U blijft met een hoop vragen zitten:

Hoe zit het met de belastingdienst? Wat moet ik allemaal weten, regelen, betalen? Krijg ik achteraf geen problemen? Betaal ik niet teveel belasting? Hoe zit het met mijn administratie? Wat moet ik bewaren en wat kan ik weggooien? Welke kosten mag ik allemaal opvoeren?

Allemaal vragen waar u zo geen antwoord op heeft. Het is immers uw vakgebied niet. U kunt per slot van rekening nu eenmaal niet alles weten.

Bent u al wat langer bezig maar ziet of hoort u nooit iets van uw boekhouder en krijgt u 1x per jaar de aangifte inkomstenbelasting toegezonden van hem? Voor al uw vragen heeft u juist hulp nodig. Een (goed) administratiekantoor kan al deze zorgen uit uw handen nemen.

Administratie- en Advieskantoor S. Thijs VOF is gespecialiseerd in het begeleiden van (startende) ondernemers: wij verzorgen uw administratie van A tot Z en regelen uw belastingzaken. Echter, wij gaan verder dan dat. U, als ondernemer, bent zelf verantwoordelijk voor alles wat er binnen uw bedrijf gebeurt. Wij leren u dan ook geleidelijk aan waar u als ondernemer op moet letten.

1 Keer per jaar (na afloop van het boekjaar) spreken wij met u de resultaten en de aangifte inkomstenbelasting door, waarbij wij, indien van toepassing, ook adviseren inzake de opbrengsten, kosten en belastingen, alles in heldere en duidelijke taal.

Samen komen we dan tot het beste resultaat. Maar ook door het jaar heen kunt u natuurlijk altijd ons om advies vragen. Bij ons bent u geen nummer maar een persoon! Persoonlijke benadering en begeleiding staat bij ons hoog in het vaandel.

Bij het eerste (geheel vrijblijvende) gesprek (intakegesprek), wordt u in ± 1,5 uur verteld over de belangrijkste ins en outs van het ondernemerschap.

Heeft u belangstelling? Neem dan contact met ons op